Site Overlay

Mijn aanpak

Klantcontact
Eerst gaan we rond de tafel zitten om te bekijken hoe we het project kunnen benaderen. Duidelijke communicatie is altijd belangrijk. Het is leuk om wederzijdse ideeën uit te wisselen. Soms komen hierbij leuke bijzondere dingen te voorschijn. Wij hebben een compact bedrijf en kunnen daarom de lijnen hierin heel kort houden en zal altijd met één persoon zijn; Rocco Willemse

Budget
Eerst een duidelijk overleg waarin de wensen worden besproken. Waarna we samen kijken wat de mogelijkheden budgettair zijn. Een planning maken voor een verbouwing schept een duidelijk beeld voor de klant, maar ook voor een bepaalde werkstructuur voor alle partijen.

Resultaat
Wij streven naar het beste resultaat!
En kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel vanaf de fundering tot de laatste dakpan.
Hierbij is de communicatie en het luisteren naar onze klant heel belangrijk. Even een moment pakken om met de klant af te stemmen of we samen nog steeds de juiste kant op gaan. Ook geldt bij ons “Afspraak is Afspraak’’, wij zorgen ervoor dat jou ideeën naar volle tevredenheid worden gerealiseerd.

Wat we doen
RMB Totaalbouw staat voor een hoge kwaliteit, vakmanschap, samenwerking met de klant, netjes werken, strakke planning.

Verbouw
RMB Totaalbouw is gespecialiseerd in verbouwingswerkzaamheden van groot tot klein. Denk hierbij aan de verbouwing van je keuken, woonkamer, badkamer, hal, toilet, bijkeuken, slaapkamer, garage, kantoor etc.

Nieuwbouw
Van fundering tot aan de laatste dakpan kunnen wij je ontzorgen en staan wij voor je klaar. Jouw nieuwe woning, aanbouw, dakopbouw, dakkapel, erker, garage, veranda, carport, kantoorruimte etc. zijn hier onderdeel van.

Renovatie
Renovatie van kozijnen is een veel
voorkomend werk in onze sector. Bij renovatie
kunnen karakteristieke eigenschappen
gecombineerd worden met moderne
aanpassingen/vernieuwingen.

De verschillende diensten:

  • Veranda’s, tuinhuizen, schuren en pergola’s
  • Ramen, Deuren en Kozijnen
  • Badkamers, Keukens en toilet
  • Dakopbouw, aanbouw en verbouw
  • Onderhoudswerkzaamheden en restauratie
  • Gevelbetimmering
  • Interieur